Ekspert i varmepumper på Amager

35 37 69 90 Kontakt os

Hos Aisen-el sælger og installere vi varmepumper på Amager. Vores autoriseret team har alle sammen stor erfaring indenfor installering af varmepumper. Vi er samtidig tilsluttet El-ankenævnet og Garantiordningen og medlem af TEKNIQ Installatørernes Organisation, så du står stærkt som forbruger.

ELEKTRIKER MED FORSTAND PÅ VARMEPUMPER PÅ AMAGER

Er du på jagt efter en elektriker, der har forstand på varmepumper, hvilken der er bedst egnet til din bolig samt den rette monter? Tøv endelig ikke med at kontakte Aisen El. Vi rådgiver med glæde i valg og montering samt hjælper dig igennem hele processen.

HVAD SKAL DU VÆLGE? – LUFT-LUFT VARMEPUMPE ELLER LUFT-VAND VARMEPUMPE

Er du i tvivl hvilken varmepumpe du skal vælge? Nedenfor kan du blive klogere på dit valg.

LUFT-LUFT VARMEPUMPE

En luft-luft varmepumpe er bedst for dig som bruger elvarme eller brændeovn.

  • Bliver din bolig allerede opvarmet med elvarme eller af en brændeovn? Så er en luft- luft varmepumpe både den mest miljøvenlige og økonomisk besparende opvarmningskilde til dig
  • En luft-luft varmepumpe er designet bedst til mindre boliger såsom elvarmehuse, sommerhuse og kolonihavehuse. Sådan en varmepumpe er også populært til at opvarme deres værksteder.
  • Med en luft-luft varmepumpe får du den bedste løsning til din billigste pris. Selvom prisen er lavere på en luft-luft varmepumpe vil du stadig opnå en effektiv luftcirkulation. Den renser luften i din bolig, og skaber et bedre indeklima.

LUFT-VAND VARMEPUMPE

En luft-vand varmepumpe er bedst for dig som har helårshus med gulvvarme, radiatorer, gas- eller oliefyr.

  • Vælger du en luft-vand varmepumpe skal den kunne have adgang til radiatorer og/eller varmerør, for at kunne fungere. Det er det ideelle valg, hvis du allerede har radiatorer eller gulvvarme, og ønsker at udskifte dit oliefyr eller gasfyr. Du vil dermed også opleve en endnu bedre udnyttelse af varmen i din bolig.
  • Hvis du udskifter dit oliefyr, naturgasfyr eller el radiator, med en luft-vand varmepumpe kan du spare op mod 60% på varmeregningen. Du vil samtidig opnå miljømæssige besparelser på op mod 40%, da dit CO2-udslip også vil falde markant.
  • Med en luft til vand varmepumpe kan du få et integreret produkt. Varmepumpen kan nemlig både producere varmt brugsvand samt levere varme til radiatorer og gulvvarme.

KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ EN VARMEPUMPE PÅ AMAGER

Kontakt os allerede i dag og lad os tage en snak om dine ønsker og behov til en varmepumpe. Vi sender altid et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os på telefonnummer 35 37 69 90 eller skriv til info@aisen-el.dk.

Sidebar