Opsætning af ladestander til elbil i hele Storkøbenhavn

Opsætning af ladestander til elbil eller plug-in hybrid

35 37 69 90 Kontakt os

Har du lige købt din nye elbil og ønsker at få opsætning af en ladestander eller ladeboks? Så lad Aisen-el stå for opsætningen af ladestander til din nye elbil. Vi opsætter ladestanderen indenfor få timer ved ankomst, så du kan lade din bil op samme dag.

OPSÆTNING AF LADESTANDER TIL ELBIL

Hos Aisen-el tilbyder vi markedets bedste ladestandere og ladebokse. Vi opsætter og montere laderen op for dig lige præcis det sted du ønsker. Det eneste du skal gøre er at vælge hvilken type ladeudstyr du ønsker at få installeret, så klare vi resten.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

NEM OPLADNING HJEMME ELLER I VIRKSOMHEDEN

Salget af el- og hybridbiler er i stor vækst, og den grønne omstilling er for alvor kommet højt på dagsordenen. Så har du anskaffet dig en el- eller hybridbil, eller har I tanker om at etablere ladebokse i ejendommen, står vi klar til at hjælpe. Vi kører i bl.a. Hellerup, Gentofte, København og mange andre steder.

GODT AT VIDE VED OPSÆTNING AF LADESTANDER

Vi tilbyder både sikre standere og væghængte ladebokse, og vi etablerer også flere standere, hvis du har mere end én bil.

Der er forskellige typer ladestandere på markedet, og hvilken ladeboks, der passer hjemme hos dig, afhænger af, om du ønsker:

➤  STRØM

Af sikkerhedsmæssige grunde skal kablet til ladeboksen og ladestanderen være af en godkendt tykkelse og størrelse. Den skal samtidig have sin egen gruppe i eltavlen og ikke forsyne andet end ladeboksen eller ladestanderen.

➤  LADEKABEL

Ladeboksen eller ladestanderen har et 5,5 meter langt fastmonteret ladekabel. Skulle 5,5 meter ikke være nok er det også muligt at købe et løst ladekabel op til 8 meter.

➤  DIMENSIONER

Ladebokse skal monteres i en højde af 1 – 1,5 meter over jorden og med minimum 20 cm luft til andre sider.

PROFESSIONELT EL-ARBEJDE GENNEM 40 ÅR

Hos Aisen-el er vi autoriseret el-installatør og har serviceret kunder i København og omegn gennem mere end 40 år. Vi sikrer høj kvalitet på alt vores el-arbejde og et højt serviceniveau til alle vores kunder. Aisen-el er en del af Hellerup elektrikeren ApS. Vi er medlem af Tekniq og tilknyttet Garantiordningen og El-ankenævnet, som er din sikkerhed for veludført kvalitetsarbejde.

KONTAKT OS FOR OPSÆTNING AF LADESTANDER TIL ELBIL

Kontakt os i dag for opsætning af lader til din elbil. Vi tilbyder altid et uforpligtende tilbud inden vi går i gang. Vi rykker ud i hele Storkøbenhavn, og tilbyder opsætning af ladestander. Har du spørgsmål til opsætning af en ladeboks står vi også klar til at besvare alle dine spørgsmål.
Vi kan kontakte på telefonnummer 35 37 69 90 eller pr. mail til info@aisen-el.dk.

Sidebar