Vi udfører alle el-opgaver for private kunder

Vores veluddannede medarbejdere er kvalificerede og udfører alle el-opgaver i kvalitet

35 37 69 90 Kontakt os

PRIVATE KUNDER HOS AISEN-EL

Vi løser både store og små opgaver for private hos Aisen-el. Vi har ekspertisen, kender løsningerne og er effektive i udførslen – vi står klar, når der for eksempel er behov for en elektriker til at løse opgaver som drejer sig om:

  • Udskiftning af gamle installationer og målertavle
  • Opsætning af lovpligtige HPFI-relæer
  • Udførsel af installationer i nyt køkken og badeværelse
  • Udførsel af installationer til vaskemaskine, opvaskemaskine, komfur og så videre
  • Installering af indbyggede LED og spots
  • Opgaver vedrørende sammenlagte lejligheder

Vi udfører også el-tjek for vores faste kunder.

Ingen el-opgaver er for små og ingen el-opgaver er for store. Alle udføres af veluddannede og topkvalificerede medarbejdere. Er du interesseret i opsætning af ladestander i boligen, så er vi også eksperter her. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

 

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

 

HVILKE EL-OPGAVER MÅ DU SELV UDFØRE?

Der er regler for, hvilke el-opgaver du selv må udføre og hvilke opgaver, der kræver en autoriseret el-installatør. Du må for eksempel gerne selv udskifte eller montere stikpropper og ledningsafbrydere, apparatkontakter og transportable stikkontakter.

Gør-det-selv-el kan være farligt. Det er derfor meget vigtigt at have styr på alle sikkerhedsforanstaltninger, samt at få gjort brug af det rette værktøj. Sørg desuden altid for, at strømmen er afbrudt. Mange opgave kræver dog brug af en autoriseret elektriker. Er du i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kører i hele storkøbenhavn, blandt andet i Amager, Hellerup, Charlottenlund, Frederiksberg, Valby, Vanløse, Østerbro og Vesterbro.

Sidebar