El installatør på Vesterbro med mange års erfaring

35 37 69 90 Kontakt os

EL INSTALLATØR VESTERBRO UDFØRER ALLE FORMER FOR EL-OPGAVER

Aisen-el er et team af erfarne el installatører som rykker ud på hele Vesterbro. Vi har over 40 års erfaring med udførelse af alle former for el-opgaver – store som små. Derudover er alle vores elektrikere på Vesterbro er uddannet, så du kan føle dig tryg, når du vælger Aisen-el. Vores elektrikere kan udføre alle former for el-opgaver.

EL INSTALLATØR UDFØRER EL-OPGAVER FOR PRIVATE OG ERHVERV PÅ VESTERBRO

Vi leverer elinstallationsarbejde til både private, erhverv, institutioner og boligforeninger på hele Vesterbro. Vi er desuden også tilsluttet Garantiordningen og El-ankenævnet. Derudover er vi også medlem af TEKNIQ Installatørernes Organisation. På den måde står du endnu stærkere som kunde.

VI HJÆLPER ET HAV AF FORSKELLIGE KUNDETYPER:

Private
Som privat kan du have brug for en elektriker ved at sammenlægge lejligheder, installation af LED og spots, installation af hårdhvidevarer, opsætning af lovpligtige H PFI-relæer samt udskiftning af gamle installationer.

Institutioner
Datanetværk, uden- og indendørs belysninger, den rette belysning på arbejdspladser og meget mere.

Virksomheder
Udover samme el-opgaver for institutioner udfører vi også forefaldende el-opgaver i butikker, produktioner, lagre og på kontorer.

Boligforeninger
Som boligforening kan man have brug for automatisk lys, belysning på trapper, vedligehold af fællesinstallationer, installation af dørtelefonanlæg. Dette klarer Aisen-el og meget mere.

el installator Vesterbro

FÅ UDFØRT ET EL-EFTERSYN AF EN AUTORISERET ELEKTRIKER PÅ VESTERBRO

Ved alle bolighandler, hvor der tegnes en ejerskifteforsikring skal der også udføres et lovpligtigt el-eftersyn. Når du vælger Aisen-el til at udfører din boligs el-eftersyn gennemgås de tilgængelige installationer. Det giver begge parter i en bolighandel vished om elinstallationernes sikkerhedsmæssige tilstand.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD FRA EN ELEKTRIKER PÅ VESTERBRO

Alle vores elektrikere står klar til at besvare alle spørgsmål, som du nu skulle have. Vi udsender altid et uforpligtende tilbud ud til alle vores kunder inden vi går i gang med el-opgaven. Du kan kontakte os på telefonnummer 35 37 69 90 eller skriv til info@aisen-el.dk.

Sidebar