OK

Behov for elektriker i Valby eller Vanløse

Søger du en elektriker i Valby eller en elektriker i Vanløse, så hjælper Aisen-el gerne. Vores el-installatører er alle topkvalificerede og veluddannede. De er indstillet på, at der skal ydes en høj service for både store og små kunder.

Alle vores elektrikere arbejder efter værdierne tillid, ærlighed, ansvarlighed og garanti. Det er med til at give sikkerhed og tryghed hos vores kunder. Aisen-el er autoriseret el-installatør og medlem af TEKNIQ Installatørernes Organisation.

El-arbejde for både private og erhverv

Vi leverer el-installationsarbejde til både private, erhverv, institutioner og boligforeninger. Det har vi gjort i over 40 år.

Til private sender vi for eksempel en elektriker til Valby eller Vanløse for at installere LED, spots, vaskemaskiner og opvaskemaskiner. Det kan også være udskiftning af gamle installationer og opsætning af HPFI-relæ.

Til erhverv og institutioner kan det være forskellige el-opgaver som datanetværk, belysning på arbejdspladser og udendørs belysning. Vi udfører også elinstallationer i butikker, produktionshaller, kontorer og lignende.

Hos boligforeninger løser vi en række opgave i samarbejde med bestyrelse og vicevært. Eksempler kan være vedligeholdelse af fællesinstallationer, installation af dørtelefonanlæg, belysning på trapper og i gård samt lys med bevægelsessensorer.

Også udførsel af el-eftersyn

Det er lovpligtigt at få lavet et el-eftersyn i hushandler, hvor der skal tegnes en ejerskifteforsikring. Vi foretager en stikprøvevis gennemgang af boligens elinstallationer. Her afdækker vi blandt andet funktionsfejl og evt. ulovlige installationer. Et el-eftersyn må kun foretages af en autoriseret el-installatør.

Besøg af elektriker - hvad koster det?

Hvad enten du kontakter os som privat, på vegne af en virksomhed, en institution eller en boligforening, er vi altid klar til at vejlede omkring dine elmæssige udfordringer.
Vi sender også gerne et uforpligtende tilbud på en elektriker i Valby og Vanløse. Ring til os på telefon 35 37 69 90 eller send en mail til info@aisen-el.dk.