OK

Søger du en elektriker på Frederiksberg?

Elektriker Frederiksberg - den klarer vi. Aisen-el er en autoriseret el-installatør, der hviler på stolte håndværksmæssige traditioner. Vi har mere end 40 års erfaring og garanterer, at vores arbejde bliver udført af nogle af branchens mest kompetente og professionelle medarbejdere.

Vores samarbejde er baseret på fire kerneværdier. Det er tillid, ærlighed, ansvarlighed og garanti. Derfor har vi også mange tilbagevendende kunder. Vi er tilsluttet El-ankenævnet og Garantiordningen og medlem af TEKNIQ Installatørernes Organisation.

Vores kunder

På Frederiksberg er elektrikeropgaverne vidt forskellige. Det samme er kunderne. Vi servicerer nemlig både institutioner, firmaer, boligforeninger og private.

Opgaverne er mangeartede. Vores elektrikere hjælper med alt lige fra at opsætte et lovpligtigt HPFI-relæ hos Hr. Hansen til at udføre datanetværk hos en virksomhed eller at opsætte bevægelsessensorer for en boligforening.

Vi udfører el-installationer i produktionshaller, butikker, boliger, på skoler, kontorer og mange andre steder. Altid med høj fokus på god og professionel vejledning fra start til slut. Vi kender til vigtigheden af at overholde tidsplaner og aftaler.

Brug for el-eftersyn på Frederiksberg?

Et el-eftersyn er lovpligtigt, når du sælger din bolig og samtidig tegner en ejerskifteforsikring. Aisen-el er som autoriseret el-installatør kvalificeret til at lave et el-eftersyn.

Vi gennemgår boligen systematisk og leder efter funktionsfejl og evt. ulovlige installationer. Der tjekkes efter fejl, der både på kortere og længere sigt kan skabe en risiko. På denne måde får begge parter indblik i installationernes sikkerhedsmæssige tilstand.

Tilbud på elektrikeropgaver

Prisen på en elektriker varierer fra opgave til opgave. Det afhænger af projektets størrelse og type. Du kan altid være sikker på, at el-opgaverne udføres af topkvalificerede og ansvarsbevidste el-installatører, når du bruger os.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på en elektriker på Frederiksberg, kan vi kontaktes på 35 37 69 90 . Det er også muligt at skrive til os på info@aisen-el.dk.