OK

Din foretrukne elektriker på Østerbro og Vesterbro

Lad Aisen-el være din foretrukne elektriker på Østerbro og Vesterbro. Vi har topkvalificerede og veluddannede el-installatører, der udfører alle typer af el-opgaver effektivt og præcist.

Samarbejdet med vores kunder baseres på firmaets fire kerneværdier: Ærlighed, tillid, ansvarlighed og garanti. Det giver dig en tryghed og sikkerhed omkring vores samarbejde, og for os betyder det glade og tilbagevendende kunder. Sådan har det været i mere end 40 år, og det er vi meget stolte af.

Som ekstra sikkerhed er vi tilsluttet Garantiordningen og El-ankenævnet. Derudover er vi medlem af TEKNIQ Installatørernes Organisation.

Kunder hos os

Hvem er vores kunder? Vi sender en elektriker til Østerbro og Vesterbro til mange forskellige kundetyper. Både virksomheder, boligforeninger, institutioner og private.

Opgaverne er også meget forskellige. Vores el-installatører kan for eksempel sættes til at vedligeholde en boligforenings fællesinstallationer, installere et komfur for Fru Petersen eller opsætte udendørs belysning på en skole.

Vi er til stede i butikker, produktionsbygninger, lagerhaller, vuggestuer, boliger, kontorer og mange andre lokationer. Vi sørger altid for en god og kompetent dialog, så vi lever op til alle forventninger fra start til slut.

El-eftersyn ved salg af bolig

Få et kvalificeret el-eftersyn af en elektriker på Østerbro og Vesterbro. Sælger du din bolig og tegner en ejerskifteforsikring, er el-eftersynet lovpligtigt. Man skal være autoriseret el-installatør for at udføre et el-eftersyn, og det er Aisen-el.

Vores elektriker gennemgår boligens elinstallationer for funktionsfejl og ulovlige installationer. Det giver begge parter i en bolighandel den rette indsigt i installationernes tilstand.

Elektriker - få et godt tilbud

Vi sender gerne et uforpligtende tilbud. Prisen vil afhænge af opgavens type og størrelse. Vi søger altid for god og åben dialog i alle projektets faser, så vi er sikre på, at dine ønsker og behov bliver opfyldt.

Vi kan fanges på 35 37 69 90 eller på mail info@aisen-el.dk.