El installatør i Valby med garanti for god kvalitet

35 37 69 90 Kontakt os

Hos Aisen-el er vi et team af erfarne el installatører i Valby, som alle har mange års erfaring indenfor elbranchen som elektriker. Vi udfører alle former for el-opgaver for både private og erhverv. Vi har mere end 40 års erfaring indenfor elbranchen. Vores højt specialiseret medarbejdere kan udføre alle former for el-opgaver. Uanset opgavens størrelse, så er vores elektrikere klar til at rykke ud til dig som bor i Valby.

ERFAREN EL INSTALLATØR VALBY MED GARANTI FOR GOD KVALITET

Vi hjælper både private, boligforeninger, virksomheder og institutioner med alle former el-opgaver. Du skal derfor ikke tøve med at kontakte Aisen-el, hvis du står og mangler en elektriker i Valby.

VI UDFØRER BL.A.:

  • Installation af belysning
  • Installation af hårdhvidevare
  • Udskiftning af elinstallationer
  • Vedligeholdelse af elinstallationer
  • Opsætning af datanetværk

Vi udfører meget mere end blot det ovenstående. Du skal derfor ikke holde dig tilbage med at kontakte os, hvis du ikke finder lige præcis din el-opgave ovenfor.

El arbejde

ELEKTRIKER I VALBY – TOTALLEVERANDØR AF ALT INDENFOR EL

Har du derfor brug for en kompetent elektriker i Valby? Så er vi den helt rigtige samarbejdspartner. Aisen-el er totalleverandør inden for installationer og vedligehold af el i Valby og omegn. Ud fra værdierne ansvarlighed, ærlighed, tillid og garanti, har vi serviceret mange forskellige kunder de sidste 40 år. Alle opgaver udføres af servicemindede og velkvalificerede medarbejdere. Vi er autoriseret el-installatør og medlem af TEKNIQ – din sikkerhed for ordentligt arbejde.

Vi udfører også el-eftersyn og sender autoriseret elektrikere ud i hele Valby. Husk derfor at få udført et el-eftersyn af en autoriseret el installatør, når du skal sælge din bolig i Valby. Vi foretager en det lovpligtige stikprøve gennemgang af din boligens elinstallationer.

KONTAKT OS OG MODTAG ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Modtag et uforpligtende tilbud for din el-opgave allerede i dag. Aisen-el kan kontaktes på 35 37 69 90. Er vi ikke til at træffe på telefonen, er det også muligt at skrive en mail til os på info@aisen-el.dk.

Sidebar