Autoriseret el installatør, Østerbro

35 37 69 90 Kontakt os

Mangler du en autoriseret elektriker på Østerbro? Den klarer vi! Aisen-el er en autoriseret el-installatør nær Østerbro. Med vores erfaring på mere end 40 år kan vi sikre udført el arbejde i høj kvalitet. Vi garanterer altid, at vores arbejde bliver udført af nogle af branchens mest kompetente og professionelle medarbejdere. Vores elektrikere rykker ud på hele Østerbro og omegn.

EL INSTALLATØR PÅ ØSTERBRO RYKKER UD TIL ALLE STØRRELSER EL-OPGAVER

Skal du enten købe eller sælge en bolig er det altid en god ide at få tegnet en ejerskifteforsikring. Med en ejerskifteforsikring står du sikkert både som køber og sælger.
Med en ejerskifteforsikring skal man i den have udført et el-eftersyn, da dette er lovpligtigt ved anskaffelse af en ejerskifteforsikring. Ved et el-eftersyn gennemgår vi boligen systematisk og leder efter funktionsfejl. Der tjekkes derudover også efter fejl, der både på kortere og længere sigt kan skabe en risiko. På denne måde får begge parter indblik i installationernes sikkerhedsmæssige tilstand.

el-installator-osterbro

EL INSTALLATØR PÅ ØSTERBRO HJÆLPER BÅDE PRIVATE OG ERHVERVSDRIVENDE

Vores elektriker på Østerbro hjælper både private, boligforeninger, virksomheder og institutioner med alle størrelser af el-opgaver.

VI HJÆLPER DESUDEN MED INSTALLATIONER SOM:

  • Lovpligtigt HPFI-relæ
  • Datanetværk
  • Bevægelsessensorer

…og mange andre typer af el-opgaver. Du skal derfor ikke tøve med at tage kontakt til os, hvis du har en opgave vi skal løse.

Hos Aisen-el arbejder vi ud fra fire kerneværdier – Tillid, ærlighed, ansvarlighed og garanti. Vi har derfor mange trofaste kunder.
Vi er tilsluttet El-ankenævnet og Garantiordningen og medlem af TEKNIQ Installatørernes Organisation, så du står stærkt som forbruger.

MODTAG UFORPLIGTENDE TILBUD FRA EN AUTORISERET ELEKTRIKER ØSTERBRO

Vi står klar på telefon, og vores elektrikere har altid mulighed for at besvare alle dine spørgsmål. Kontakt os i dag, hvor vi kan tale omkring dine ønsker og behov. Du kan kontakte os på telefonnummer 35 37 69 90 eller skriv til info@aisen-el.dk.

Sidebar