Autoriseret el installatør, Østerbro

35 37 69 90 Kontakt os

ELEKTRIKER PÅ ØSTERBRO UDFØRER ALLE FORMER FOR EL-OPGAVER

Mangler du en autoriseret elektriker på Østerbro? Den klarer vi! Aisen-el er en autoriseret el-installatør nær Østerbro. Med vores erfaring på mere end 40 år kan vi sikre udført el arbejde i høj kvalitet. Vi garanterer altid, at vores arbejde bliver udført af nogle af branchens mest kompetente og professionelle medarbejdere. Vores elektrikere rykker ud på hele Østerbro og omegn.

EL INSTALLATØR UDFØRER EL-OPGAVER FOR PRIVATE OG ERHVERV PÅ ØSTERBRO

Vi leverer elinstallationsarbejde til både private, erhverv, institutioner og boligforeninger på hele Østerbro. Vi er desuden også tilsluttet Garantiordningen og El-ankenævnet. Derudover er vi også medlem af TEKNIQ Installatørernes Organisation. På den måde står du endnu stærkere som kunde.

VI HJÆLPER ET HAV AF FORSKELLIGE KUNDETYPER:

Private
Som privat person kan du bruge os til at sammenlægge lejligheder, installere LED og spots, installere hårdhvidvarer, opsætte lovpligtige HPFI-relæer samt udskiftning af gamle installationer.

Institutioner
Vi kan hjælpe dig med uden- og indendørs belysning og datanetværk

Virksomheder
Udover samme el-opgaver for institutioner udfører vi også forefaldende el-opgaver i butikker, produktioner, lagre og på kontorer.

Boligforeninger
Som boligforening kan man have brug for automatisk lys, belysning på trapper, vedligehold af fællesinstallationer, installation af dørtelefonanlæg. Dette klarer Aisen-el og meget mere.

 

Elektriker Østerbro

VI HJÆLPER DESUDEN MED INSTALLATIONER SOM:

  • Lovpligtigt HPFI-relæ
  • Datanetværk
  • Bevægelsessensorer

…og mange andre typer af el-opgaver. Du skal derfor ikke tøve med at tage kontakt til os, hvis du har en opgave vi skal løse.

Hos Aisen-el arbejder vi ud fra fire kerneværdier – Tillid, ærlighed, ansvarlighed og garanti. Vi har derfor mange trofaste kunder.
Vi er tilsluttet El-ankenævnet og Garantiordningen og medlem af TEKNIQ Installatørernes Organisation, så du står stærkt som forbruger.

MODTAG UFORPLIGTENDE TILBUD FRA EN AUTORISERET ELEKTRIKER ØSTERBRO

Vi står klar på telefon, og vores elektrikere har altid mulighed for at besvare alle dine spørgsmål. Kontakt os i dag, hvor vi kan tale omkring dine ønsker og behov. Du kan kontakte os på telefonnummer 35 37 69 90 eller skriv til info@aisen-el.dk.

Sidebar