Autoriseret el installatør i København

35 37 69 90 Kontakt os

El installatør København med over 40 års erfaring

Vi er din erfarne el installatør i København med mere end 40 års erfaring. Når du vælger Aisen-el står vores elektrikere klar til at hjælpe dig uanset størrelsen på din el relateret opgave. Vi udfører nemlig alle størrelser for opgaver!
Vores elektrikere i København er alle udannet, så du er sikret, at du får en kompetent elektriker hjem til dig, når du vælger Aisen-el.

Husk at få udført et el-eftersyn af en autoriseret el installatør, når du skal sælge din bolig i København. Det er nemlig lovpligtig, når der tegnes en ejerskifteforsikring.
Vi foretager en stikprøvevis gennemgang af boligens elinstallationer. Her afdækker vi blandt andet funktionsfejl og evt. ulovlige installationer. Et el-eftersyn må kun foretages af en autoriseret el-installatør.

Vi har leveret elinstallationsarbejde til både private, erhverv, institutioner og boligforeninger i over 40 år. Når du vælger Aisen-el står du ekstra sikkert som kunde. Vi er nemlig tilsluttet Garantiordningen og El-ankenævnet. Derudover er vi medlem af TEKNIQ Installatørernes Organisation.

Elektriker i København til både private og erhverv

Uanset størrelsen på din el-opgave står vores elektrikere i København klar til at hjælpe dig. Uanset om det er i din egen bolig, boligforening eller i din virksomhed.

Til private installerer vi fx LED-spots og belysning, vaskemaskiner og opvaskemaskiner og udfører el-tjek. Det kan også være udskiftning af gamle el-installationer, el-tavler og opsætning af HPFI-relæ.

Til erhverv og institutioner kan det være forskellige el-opgaver som datanetværk, belysning på arbejdspladser og udendørs belysning. Vi udfører også elinstallationer i butikker, produktionshaller, kontorer og lignende.

Hos boligforeninger løser vi en række opgave i samarbejde med bestyrelse og vicevært. Eksempler kan være vedligeholdelse af fællesinstallationer, installation af dørtelefonanlæg, belysning på trapper og i gård samt lys med bevægelsessensorer.

Vi rykker hurtigt ud – Kontakt os Aisen-el i dag

Kontakt os i dag for uforpligtende tilbud på din opgave. Vi kontaktes telefonisk 35 37 69 90 eller på mail info@aisen-el.dk, hvor vi vender retur til dig hurtigst muligt.

Sidebar