Elektriker Hellerup, Gentofte og Brønshøj

35 37 69 90 Kontakt os

TOTALLEVERANDØR AF ALT INDEN FOR EL

Har du brug for en kompetent elektriker Gentofte, Hellerup eller Brønshøj? Så er vi den helt rigtige samarbejdspartner. Aisen-el er totalleverandør inden for installationer og vedligehold af el.

Ud fra værdierne ansvarlighed, ærlighed, tillid og garanti, har vi serviceret mange forskellige kunder de sidste 40 år. Alle opgaver udføres af servicemindede og velkvalificerede medarbejdere. Vi er autoriseret el-installatør og medlem af TEKNIQ – din sikkerhed for ordentligt arbejde.

Vi laver gerne et el-eftersyn og sender en autoriseret elektriker til både Brønshøj, Hellerup og Gentofte.

 

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

 

VI UDFØRER OPGAVER FOR BÅDE PRIVATE OG ERHVERV

Vi udfører elektrikeropgaver for både private, virksomheder, boligforeninger og institutioner. Det kan være arbejdsbelysning, udendørs belysning og udførsel af datanetværk hos virksomheder og institutioner, der har brug for en elektriker Brønshøj, Hellerup og omegn.

Boligforeningerne får for eksempel hjælp til vedligehold af ejendommes fællesinstallationer, installation af dørtelefoner, diverse belysninger og bevægelsessensorer. Selvfølgelig til mindst mulig gene for beboerne.

Hos private kunder er vi klar til hjælpe med mange forskellige el-opgaver. Det kan for eksempel være installation af LED-spots, komfur, opvaskemaskine, vaskemaskine, diverse installationer i køkken og badeværelse, opsætning af HPFI-anlæg og udskiftning af målertavle.

Kort sagt hjælper vi alle typer af kunder med alle el-relaterede udfordringer.

 

VI TILBYDER EL-EFTERSYN AF DYGTIG ELEKTRIKER

Ved hushandler, hvor der tegnes en ejerskifteforsikring, er det lovpligtigt at få lavet et el-eftersyn. Her gennemgås de tilgængelige installationer og giver begge parter i en bolighandel vished om elinstallationernes sikkerhedsmæssige tilstand.

 

FÅ ET TILBUD PÅ ELEKTRIKER I GENTOFTE, HELLERUP OG BRØNSHØJ

Du er meget velkommen til at kontakte os, så vi kan give dig vores professionelle syn på dit el-projekt. Uanset om det er et projekt for en institution, en boligforening, en virksomhed eller privat, så er vi altid klar til en konstruktiv dialog, så vi når frem til den bedst mulige løsning.

Vi sender gerne et tilbud, der er helt uforpligtende. Du ringer bare til os på telefon 35 37 69 90 eller sender en mail til info@aisen-el.dk.

Sidebar