OK

Elektriker i Hellerup, Gentofte og Brønshøj

Aisen-el er totalleverandør inden for installationer og vedligehold af el. Har du brug for en elektriker Gentofte, en elektriker Hellerup eller en elektriker Brønshøj, så er vi den helt rigtige samarbejdspartner.

Ud fra værdierne ansvarlighed, ærlighed, tillid og garanti, har vi serviceret mange forskellige kunder de sidste 40 år. Alle opgaver udføres af servicemindede og velkvalificerede medarbejdere. Vi er autoriseret el-installatør og medlem af TEKNIQ - din sikkerhed for ordentligt arbejde.

Vi udfører opgaver for både private og erhverv

I Hellerup, Gentofte og Brønshøj udfører vi elektrikeropgaver for både private, virksomheder, boligforeninger og institutioner.
Det kan være arbejdsbelysning, udendørs belysning og udførsel af datanetværk hos virksomheder og institutioner.

Boligforeningerne får for eksempel hjælp til vedligehold af ejendommes fællesinstallationer, installation af dørtelefoner, diverse belysninger og bevægelsessensorer. Selvfølgelig til mindst mulig gene for beboerne.

Hos private kunder er vi klar til hjælpe med mange forskellige el-opgaver. Det kan for eksempel være installation af LED-spots, komfur, opvaskemaskine, vaskemaskine, diverse installationer i køkken og badeværelse, opsætning af HPFI-anlæg og udskiftning af målertavle.

Kort sagt hjælper vi alle typer af kunder med alle el-relaterede udfordringer.

Vi tilbyder el-eftersyn foretaget af dygtig elektriker

Ved hushandler, hvor der tegnes en ejerskifteforsikring, er det lovpligtigt at få lavet et el-eftersyn. Her gennemgås de tilgængelige installationer og giver begge parter i en bolighandel vished om elinstallationernes sikkerhedsmæssige tilstand.

Vi laver gerne et el-eftersyn og sender en autoriseret elektriker til både Brønshøj, Hellerup og Gentofte.

Uforpligtende tilbud på elektriker i Gentofte, Hellerup og Brønshøj

Du er meget velkommen til at kontakte os, så vi kan give dig vores professionelle syn på dit el-projekt. Uanset om det er et projekt for en institution, en boligforening, en virksomhed eller privat, så er vi altid klar til en konstruktiv dialog, så vi når frem til den bedst mulige løsning.

Vi sender gerne et tilbud, der er helt uforpligtende. Du ringer bare til os på telefon 35 37 69 90 eller sender en mail til info@aisen-el.dk.