El installatør Frederiksberg med stor ekspertise

35 37 69 90 Kontakt os

Står du og søger en autoriseret el installatør på Frederiksberg? Så står vi hos Aisen-el klar til at rykke ud til! Vi har mere end 40 års erfaring som elektriker på Frederiksberg og omegn. Vi garanterer, at vores arbejde bliver udført af nogle af branchens mest kompetente og professionelle medarbejdere.

ELEKTRIKER FREDERIKSBERG MED OVER 40 ÅRS ERFARING

Vores samarbejde er baseret på fire kerneværdier. Det er tillid, ærlighed, ansvarlighed og garanti. Derfor har vi også mange tilbagevendende kunder, som husker os for det gode håndværk. Vi er tilsluttet El-ankenævnet og Garantiordningen og medlem af TEKNIQ Installatørernes Organisation, så du altid kan føle dig tryg ved at vælge os.

Prisen for en elektriker på Frederiksberg varierer fra opgave til opgave. Det afhænger af projektets størrelse og type. Vi stræber altid efter at give den bedst mulige pris til alle vores kunder, så du ikke skal brande hul i pungen ved at vælge os som el installatør. Du kan altid være sikker på, at el-opgaverne udføres af topkvalificerede og ansvarsbevidste el-installatører, når du bruger os.

elektriker arbejde

EL-EFTERSYN AF AUTORISERET ELEKTRIKER PÅ FREDERIKSBERG

Skal du sælge din bolig på Frederiksberg, så husk at et el-eftersyn som er lovpligtigt, hvis der tegnes en ejerskifteforsikring. Aisen-el er som autoriseret el-installatør kvalificeret til at lave et el-eftersyn. Vores elektrikere på Frederiksberg hjælper med meget mere end blot el-eftersyn.

Som el installatør på Frederiksberg gennemgår vi boligen systematisk og leder efter funktionsfejl og evt. ulovlige installationer. Der tjekkes efter fejl, der både på kortere og længere sigt kan skabe en risiko. På denne måde får begge parter indblik i installationernes sikkerhedsmæssige tilstand.

Vi hjælper også gerne med lovpligtigt HPFI-relæ, datanetværk, bevægelsessensor og meget mere.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD I DAG

Ønsker du et uforpligtende tilbud på din opgave, kan vi kontaktes på 35 37 69 90. Det er også muligt at skrive en mail til os på info@aisen-el.dk, hvor vi vender retur til dig hurtigst muligt.

Sidebar