OK

Elektriker Charlottenlund

Gennem mere end 40 år har vi serviceret vores kunder med alle typer el-opgaver. Er du på udkig efter en elektriker i Charlottenlund, kan du således få en meget erfaren en af slagsen ved at vælge Aisen-el.

Udover meget stor faglig erfaring, kan vi også bidrage med nogle grundværdier, der kommer dig til gode som kunde. Værdierne er nemlig ansvarlighed, ærlighed, tillid og garanti. Vi er autoriseret el-installatør, medlem af TEKNIQ, El-ankenævnet og Garantiordningen, så du kan trygt overlade dine opgaver til os.

Hvem er vores kunder?

De kunder, vi hjælper med en elektriker i Charlottenlund, er vidt forskellige. Det er både private, boligforeninger, virksomheder og institutioner.

Vi udfører derfor alle typer af el-opgaver lige fra installation af opvaskemaskine hos Fru Madsen til installation af dørtelefonanlæg for en boligforening eller hjælp til opsætning af den rette belysning på en arbejdsplads hos en virksomhed.

Vi rådgiver om og udfører el-installationer i huse, lejligheder, butikker, produktionshaller, børnehaver, kontorer og mange andre steder. Alle steder med høj fokus på, at alle behov og ønsker bliver opfyldt.

Salg af bolig? Vores elektriker laver det påkrævede el-eftersyn

Er du i en situation, hvor du skal sælge din bolig? Så er el-eftersynet faktisk lovpligtigt, hvis der skal tegnes en ejerskifteforsikring. Det har været lovpligtigt siden 1. maj 2012.

Aisen-el sender gerne en elektriker til Charlottenlund for at lave et el-eftersyn, så begge parter i bolighandlen kan få vished om elinstallationernes tilstand. Et el-eftersyn må kun udføres af en autoriseret el-installatør som Aisen-el.

Pris på elektriker - Charlottenlund

Prisen på en el-opgave kan variere meget. Du kan dog altid få et uforpligtende tilbud hos os sammen med en god dialog og professionel sparring omkring dit projekt. Kontakt os på telefon 35 37 69 90 . Du kan også sende os en mail på info@aisen-el.dk.