El installatør på Amager med +40 års erfaring

35 37 69 90 Kontakt os

Elektrikere på Amager

Vi rykker ud som erfaren el installatør på Amager. Vi har over 40 års erfaring indenfor elektrikerbranchen med højt specialiseret medarbejdere som kan udføre alle former for el-opgaver. Uanset opgavens størrelse – stor som lille – så står en af vores el installatører klar til at rykke ud til dig!

VI ER AUTORISERET ELEKTRIKER PÅ AMAGER

Alle vores elektrikere på Amager er udlært og har mange års erfaring indenfor feltet, så du kan føle dig tryg, når en af vores medarbejdere kommer hjem til dig. Vi sørger altid for optimale el-løsninger, der lever op til dine ønsker og behov. De opgaver, vi påtager os som elektriker Amager, er både store og små. Vi arbejder nemlig alle ud fra firmaets fire grundværdier, som er tillid, ansvarlighed, ærlighed og garanti.

EL-EFTERSYN AF AUTORISERET ELEKTRIKER PÅ AMAGER

Skal du købe en ny bolig er det altid en god ide at få tegnet en ejerskifteforsikring. El-eftersynet er lovpligtigt og skal udføres af en autoriseret el-installatør, som Aisen-el er. Der er både fokus på fejl, der kan udgøre en risiko på længere og kortere sigt. Så du sikrer dig, at du køber en bolig som er sikker at bo i.

El installatør på Amager

VI HJÆLPER ALLE – BÅDE PRIVATE SOM ERHVERV

Vi hjælper mange forskellige kundetyper:

 • Private
  Opgaver vedr. sammenlagte lejligheder, installation af LED og spots, installation af vaskemaskiner o.l., opsætning af lovpligtige H PFI-relæer samt udskiftning af gamle installationer.
 • Institutioner
  Datanetværk, uden- og indendørs belysninger, den rette belysning på arbejdspladser og meget mere.
 • Virksomheder
  Samme opgaver som institutioner samt forefaldende el-opgaver i butikker, produktioner, lagre og på kontorer.
 • Boligforeninger
  Automatisk lys, belysning på trapper, vedligehold af fællesinstallationer, installation af dørtelefonanlæg og meget mere.

KONTAKT AISEN-EL I DAG FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vores elektriker på Amager står klar til at besvare alle spørgsmål, som du nu skulle have. Ønsker du et tilbud inden vi går i gang, er det ikke noget problem. Vi sender gerne et uforpligtende tilbud.
Ring til os på telefon 35 37 69 90 eller skriv til info@aisen-el.dk, hvor vi så vil vende retur til dig hurtigst muligt.

Sidebar