Her kører vi

35 37 69 90 Kontakt os

Hvis du bor i byen og har brug for en elektriker, så kan du nemt og hurtigt fange os. Vi har over 40 års erfaring indenfor elektrikerbranchen med højt specialiseret medarbejdere som kan udføre alle former for el-opgaver. Uanset opgavens størrelse – stor som lille – så står en af vores el installatører klar til at rykke ud til dig!

VI ER AUTORISERET ELEKTRIKER

Alle vores elektrikere er udlært og har mange års erfaring indenfor feltet, så du kan føle dig tryg, når en af vores medarbejdere kommer hjem til dig. Vi sørger altid for optimale el-løsninger, der lever op til dine ønsker og behov. De opgaver, vi påtager os som elektriker, er både store og små. Vi arbejder nemlig alle ud fra firmaets fire grundværdier, som er tillid, ansvarlighed, ærlighed og garanti.

Find os her

Uanset hvor du er henne i København, så har vi nok en elektriker i nærheden, der nemt og hurtigt kan løse dit problem. Vi er i disse byer:

Østerbro

Mangler du en autoriseret elektriker på Østerbro? Den klarer vi! Med vores erfaring på mere end 40 år kan vi sikre udført el arbejde i høj kvalitet. Vi garanterer altid, at vores arbejde bliver udført af nogle af branchens mest kompetente og professionelle medarbejdere. Vores elektrikere rykker ud på hele Østerbro og omegn.

Vesterbro

Vi har et team af erfarne elektriker som rykker ud på hele Vesterbro. Vores elektrikere på Vesterbro kan nemt og hurtigt løse dine problemer.

Valby

Vores elektrikere i Valby har også mange års erfaring indenfor elbranchen som elektrikere.

Frederiksberg

Står du og søger en autoriseret elektriker på Frederiksberg? Så står vi hos Aisen-el klar til at rykke ud!

Amager

Sidst men ikke mindst. Så kan I også finde vores elektrikere på Amager.

VI HJÆLPER ALLE – BÅDE PRIVATE SOM ERHVERV

Vi hjælper mange forskellige kundetyper:

 • Private
  Opgaver vedr. sammenlagte lejligheder, installation af LED og spots, installation af vaskemaskiner o.l., opsætning af lovpligtige H PFI-relæer samt udskiftning af gamle installationer.
 • Institutioner
  Datanetværk, uden- og indendørs belysninger, den rette belysning på arbejdspladser og meget mere.
 • Virksomheder
  Samme opgaver som institutioner samt forefaldende el-opgaver i butikker, produktioner, lagre og på kontorer.
 • Boligforeninger
  Automatisk lys, belysning på trapper, vedligehold af fællesinstallationer, installation af dørtelefonanlæg og meget mere.

KONTAKT AISEN-EL I DAG FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vores elektriker på Amager står klar til at besvare alle spørgsmål, som du nu skulle have. Ønsker du et tilbud inden vi går i gang, er det ikke noget problem. Vi sender gerne et uforpligtende tilbud.
Ring til os på telefon 35 37 69 90 eller skriv til info@aisen-el.dk, hvor vi så vil vende retur til dig hurtigst muligt.

Sidebar