Klik på Anmeld Håndværker, og se hvordan Aisen-el er blevet anmeldt af kunderne.

Citaterne nedenfor er fra udvalgte kunder, der har valgt at anbefale Aisen-el.

“Vi har brugt Firma Aisen el flere gange. Senest fik vi Aisen el til at lave nye el installationer i vores lejlighed i forbindelse med nyt køkken på Frederiksberg. Arbejdet blev udført grundigt, og elektrikerne var super søde og kom til tiden og ryddede op efter sig. Vi har prøvet et par andre el firmaer igennem tider, men ingen af de andre kan leve op til Aisen El.
(Anne Risum – Frederiksberg)
“Som altid flot udført arbejde, og til nok en af markedets rimeligste priser. En håndvæker man kun kan anbefale. Har fået lavet arbejde mindst 4 gange af Aisen El og for alle gange, kan jeg kun gentage disse ord!”
(Knud Hansen – København K)
“Fra start af var vi meget trygge ved Preben Aisen ApS fremgangsmåde. De gennemgik tydeligt og klart hvad der skulle laves, alt blev dokumenteret, tilbuddet var klart og detaljeret. Da vi var i gang med ombygning måtte de komme flere gange forbi over en længere periode. De efterlod altid lejligheden i fin stand, var punktlige og behagelige. Vi anbefaler Aisen til vores venner, familie og naboer og til alle dem der har brug for en pålideligt professionel elektrikker som holder sine aftaler til en fornuftig pris.”
(Asta Fjeldsted – København Ø)
“Flot udført arbejde, og til nok en af markedets rimeligste priser. En håndvæker man kun kan anbefale.”
(Søren Chr. D. Høyer – København N)
“Her er et elektrikerfirma der lever op til sine aftaler på alle måder. Meget kompetente og imødekommende medarbejdere, der kommer med gode forslag og forklaringer til installation af lys og kontakter. Aftaler blev overholdt både i forhold til mødetidspunkt og deadline.”
(Mette H. Kristensen – København S)
“Preben Aisen = rigtig god service og dygtige håndværkere.”
( Mikael Kamstrup – Gentofte )
“Fik installeret HPFI-relæ af firmaet med kun kort varsel. Prisen aftalte vi i telefonen og var billigere end andre steder, jeg havde forhørt mig. Elektrikkeren kom til tiden og gjorde et fint stykke arbejde. Jeg vil bestemt bruge samme firma igen.”
(Maria Karolini – Kbh N)
“Fået udført en del elarbejde – trækning af kabler og opsætning af kontakter samt nyt elarbejde i tilbygning. Alle aftaler blev overholdt – og arbejdet udført tilfredsstillende”
(Søren Grauslund – Søborg)
“Vi fik flyttet 2 elmålere. Preben Aisen lavede et tilbud som lå på det halve af det vi havde fået andre steder. Vi fik hurtig og god betjening. Håndværkeren mødte op til aftalt tid og trods arbejdet blev lidt større end først antaget blev prisen ikke større. Vi vil klart bruge Preben Aisen igen.”
(Marc Cedenius)
“Som firmaet selv skriver: Vi leverer ærligt professionelt arbejde. Jeg kan kun give dem ret, og så kommer de til tiden. Jeg har haft en del at gøre med firmaet Aisen-el og kan anbefale firmaet som et kompetant og professionelt firma.”
(Bent S. Larsen)
“Har haft en større ombygning i huset, hvor jeg benyttede Aisen-El. Arbejdet blev udført til tiden og elektrikerne mødte op til tiden. Har i de seneste par år prøvet mange forskellige elektrikere, men synes helt klart at Aisen-El har været de mest stabile. Kan kun anbefale dem. Synes man bør tage et kig på www.aisen-el.dk.”
(David Jensen)
“Vi havde en større opgave i vores hus, som bla. handlede om indretning af nyt badeværelse. El firmaet Preben Aisen klarede det yderst tilfredsstillende. Og de laver et rigtig flot stykke arbejde, samt rydder op efter dem. Vi har efterhånden prøvet flere håndværkere og Aisen slår dem alle. Kan kun anbefale dem til andre….”
(Anne Jakobsen)