Elektriker på Nørrebro igennem 40 år
Vores hovedområde er el-installationsarbejde til både private, erhvervslivet og boligforeninger. Gennem mere end 40 år har vi serviceret vores kunder med elanlæg, dataanlæg og teleanlæg, hvilket vi naturligvis er meget stolte af. Faktisk mener vi ikke, det behøver være så indviklet at sikre kvalitet og et højt serviceniveau til vores kunder, når man arbejder efter nogle få, men effektive retningslinier. 

Ærlighed: Vi er ærlige – både overfor os selv og vore kunder.
Tillid: Vi viser vores kunder tillid – og opfører os sådan, at vores kunder får tillid til os
Ansvarlighed: Vi tager ansvar – både personligt og som virksomhed, og vi overholder aftaler og gældende regler og forskrifter for autoriseret elinstallationsarbejde.
Garanti: Vi garanterer for, at det stykke arbejde, vi udfører for dig, bliver udført af branchens mest professionelle og kompetente medarbejdere

Vi er som medlem af Tekniq og tilsluttet El-ankenævnet og Garantiordningen – din sikkerhed for ordentligt arbejde.

Historien bag Aisen-el
Aisen-el blev etableret den 1.2.1977. Takket være en god og stabil medarbejderstab har det været muligt gennem de efterfølgende år at få firmaet til at vokse og udvikle sig i et støt og roligt tempo. I dag er Aisen-el ejet af Hellerup Elektrikeren v. Torben de Lemos, der overtog virksomheden den 1.7.2014. Preben Aisen er fortsat som daglig leder af firmaet – hermed er et generationsskifte begyndt.

Medarbejderne 
Firmaets medarbejdere er alle veluddannede og top kvalificerede og indstillet på at yde den bedste service for alle kunder – store som små. Virksomheden hviler på stolte håndværksmæssige traditioner. Det giver vore kunder og forretningsforbindelser tryghed og sikkerhed i samarbejdet.

Aisen-el uddanner naturligvis lærlinge
Aisen-el tager uddannelsen af fremtidens elektrikere alvorligt. Derfor har vi gennem alle årene medvirket til at uddanne nye unge elektrikere. Se listen over lærlinge fra Aisen-el.

Det vil vi
Vi vil være total-leverandører inden for installationer og vedligehold af el. Som en moderne el-installationsvirksomhed udfører, omlægger og vedligeholder vi el-installationer af enhver art og påtager os både store og små opgaver.

Kontakt Aisen-el og få et tilbud på løsning af din opgave. Du kan ringe på 35376990 eller sende en besked gennem hjemmesiden.

Se hvordan andre kunder vurderer Aisen-el

Se vores kampagnetilbud

Følg os på Facebook