Elektriker

Autoriseret El-Installatør Aisen-el er en elektrikervirksomhed beliggende på Nørrebro. Vi klarer alle former for el-opgaver og går aldrig på kompromis med kvaliteten.
Bestil en elektriker på telefon 35 37 69 90!

Din autoriserede el-installatør

Vores mål er at være din lokale elektriker i hovedstadsområdet. Vores bestræbelser på altid at levere kvalitetsarbejde til kundens tilfredshed, har sikret os en stor base af tilfredse og loyale kunder.
Søger du en elektriker Frederiksberg eller andre københavnske områder såsom Amager eller Brønshøj, så er vi en oplagt samarbejdspartner til din opgave.

Vi udfører både store og små el-opgaver

Vi har mange kunder i det private, som har brug for en elektriker til de mindre opgaver. Vi løser dog også gerne opgaver for erhvervslivet, boligforeninger og offentlige institutioner.
Hvad enten der er tale om private eller erhverv, sættes der pris på fordelene ved et mindre elektrikerfirma. Dette er, at vi altid er til at få fat på og er til at tale med.
Når du skal bruge en elektriker Amager, Brønshøj eller Frederiksberg er Aisen-el det oplagte valg.

Mere end 40 års erfaring

Vi har serviceret vores kunder med elanlæg, dataanlæg og teleanlæg igennem mere end 40 år. Vi arbejder efter nogle få og enkel retningslinjer, der sikrer vores kunder kvalitet og et højt serviceniveau. Retningslinjerne er:

  • Tillid – vi opfører os, så vores kunder får tillid til os, og vi viser ligeledes tillid til kunderne
  • Ansvarlighed – vi tager ansvar for at overholde aftaler og gældende regler for autoriseret el-arbejde
  • Ærlighed – vi er ærlige, både over for kunder og over for os selv
  • Garanti – vi garanterer dig, at ethvert stykke arbejde, vi udfører for dig, bliver udført af branchens mest professionelle og kompetente medarbejdere

Bestil en elektriker Frederiksberg, Amager og Brønshøj

Få et godt tilbud på din opgave. Ring til os på telefon 35 37 69 90.
Fra vores beliggenhed centralt i København kommer vi gerne ud til dig på Frederiksberg, Brønshøj, Amager og resten af Københavnsområdet.

Brug for elektriker Amager?

Vi udfører el-installationsarbejde for såvel private som erhvervskunder og boligforeninger og har mange års erfaring som elektriker Amager. Vi kender bydelen og de forskellige typer installationer, der typisk benyttes i huse og lejligheder her. Vi er stolte af vores mere end 40 år i branchen, hvor vi har arbejdet kontinuerligt på at sikre kvalitet og et højt serviceniveau. Har du brug for en kompetent og serviceminded elektriker Amager, så ring til os på telefon 35 37 69 90 og få et godt tilbud.

Søger du elektriker Frederiksberg?

Som elektriker Frederiksberg arbejder man ofte med relativt gamle installationer i de fine herskabslejligheder og -villaer. Vores mange års erfaring, hvor vi som elektriker Frederiksberg har udført elinstallationer i denne bydel, sikrer et godt kendskab til de problematikker, der kan opstå under udførelsen af el-arbejdet – og dermed også evnen til at arbejde proaktivt på at undgå netop dette. For at sikre høj kvalitet i vores arbejde samt et højt serviceniveau, arbejder vi efter nogle få, men effektive retningslinjer – tillid, ærlighed, ansvar og garanti. Søger du en dygtig og erfaren elektriker Frederiksberg, så kontakt os på 35 37 69 90.

Skal du bruge en elektriker Brønshøj?

Vi har stor erfaring som elektriker Brønshøj, og vi kender bydelens huse og lejligheder ud og ind. Alle vores medarbejdere er topkvalificerede og veluddannede – og altid indstillet på at yde den bedste for såvel store som små kunder. Vores virksomhed arbejder efter stolte, håndværksmæssige traditioner, hvilket sikrer vores kunder sikkerhed og tryghed i samarbejdet. Hvis du skal bruge en professionel og erfaren elektriker Brønshøj, så ring 35 37 69 90 for et godt tilbud på din elinstallationsopgave.