Elektriker til Frederiksberg, Nørrebro, Amager og Brønshøj

Autoriseret El-Installatør Preben Aisen ApS er en elektriker virksomhed beliggende på Nørrebro. Vi klarer alle former for el-opgaver og går aldrig på kompromis med kvaliteten.
Bestil en elektriker på telefon 35 37 69 90!

Din elektriker på Nørrebro

Vores mål er at være din lokale elektriker i hovedstadsområdet. Vores bestræbelser på altid at levere kvalitetsarbejde til kundens tilfredshed, har sikret os en stor base af tilfredse og loyale kunder.
Hvad enten du skal bruge en elektriker til Nørrebro, eller de andre københavnske områder såsom Amager, Frederiksberg eller Brønshøj, så er vi en oplagt samarbejdspartner til din opgave.

Vi udfører både store og små elektriker opgaver

Vi har mange kunder i det private, som har brug for en elektriker til de mindre opgaver. Vi løser dog også gerne opgaver for erhvervslivet, boligforeninger og offentlige institutioner.
Hvad enten der er tale om private eller erhverv, sættes der pris på fordelene ved et mindre elektriker firma. Dette er, at vi altid er til at få fat på og er til at tale med.
Når du skal bruge en elektriker på Amager, Brønshøj, Frederiksberg eller Nørrebro er Preben Aisen ApS det oplagte valg.

Bestil en elektriker til Nørrebro, Frederiksberg, Amager og Brønshøj

Få et godt tilbud på din opgave. Ring til os på telefon 35 37 69 90.
Fra vores beliggenhed på Nørrebro kommer vi gerne ud til dig på Frederiksberg, Brønshøj, Amager og resten af københavnsområdet.