Elektriker

Vi er en lokal københavnsk elektrikervirksomhed, som klarer alle former for elektrikeropgaver. Vi udfører opgaven til punkt og prikke og går aldrig på kompromis med kvaliteten.
Ring til os på telefon 35 37 69 90 og bestil en elektriker!

Elinstallatør med fokus på kunderne

Vi ved at grundlaget for virksomheden, er vores kunders tilfredshed. Det er derfor naturligt for os altid at gøre vores yderste for at leve op til forventningerne. Det er blandt andet dette der har gjort, at vi har skabt os en bred skare af glade og loyale kunder.
Når du skal bruge en elektriker i Valby eller omegnen af København såsom Hellerup, Gentofte eller Valby, håber vi derfor at du vil kontakte os. Så kvitterer vi til gengæld med et godt tilbud!

Ingen elopgave er for stor eller for lille

Vi løser gerne de mindre opgaver, hvor det som oftest er kunderne i det private, der har brug for denne type assistance. Vi har dog også god erfaring som samarbejdspartner for offentlige institutioner, erhvervslivet og boligforeninger.
Der er klare fordele ved at vælge et mindre elektrikerfirma, uanset om det er til privat eller erhverv. Vi er nemme at få fat på og vi er altid til at tale med.
Står du og skal bruge en elektriker Hellerup, Valby eller Gentofte, så er Aisen-el, autoriseret el-installatør en oplagt samarbejdspartner.

Elarbejde igennem 40 år

Data-, el- og teleanlæg har været vores arbejdsområde igennem mere end 40 år. Vi har derfor opbygget en omfattende erfaring og viden inden for området. I tillæg til dette følger vi nogle få og enkle retningslinjer for at sikre vores kunder kvalitetsarbejde og et højt serviceniveau:

  • Garanti – du garanteres at elarbejdet udføres af nogle af branchens mest kompetente og erfarne elinstallatører. 
  • Ansvarlighed – vi tager ansvar for at overholde alle aftaler og gældene regler for elinstallation
  • Ærlighed – vi udviser altid ærlighed, både over os selv og for vores kunder
  • Tillid – vi opfører os, så vores kunder får tillid til os, og vi viser tilsvarende tillid til dem

Bestil en elektriker Gentofte, Hellerup og Valby

Ring til os på telefon 35 37 69 90 – så giver vi dig et godt tilbud på din opgave.
Uanset om du har brug for en elektriker Valby eller i Gentofte og Hellerup, så kommer vi naturligvis gerne ud til dig.