Elektriker til Østerbro, Gentofte, Hellerup og Valby

Vi er en lokal københavnsk elektrikervirksomhed, som klarer alle former for elektrikeropgaver. Vi udfører opgaven til punkt og prikke og går aldrig på kompromis med kvaliteten.
Ring til os på telefon 35 37 69 90 og bestil en elektriker!

Elektriker med fokus på kunderne

Vi ved at grundlaget for virksomheden, er vores kunders tilfredshed. Det er derfor naturligt for os altid at gøre vores yderste for at leve op til forventningerne. Det er blandt andet dette der har gjort, at vi har skabt os en bred skare af glade og loyale kunder.
Når du skal bruge en elektriker til Østerbro, eller de andre københavnske områder såsom Hellerup, Gentofte eller Valby, håber vi derfor at du vil kontakte os. Så kvitterer vi til gengæld med et godt tilbud!

Ingen elektriker opgave er for stor eller for lille

Vi løser gerne de mindre opgaver, hvor det som oftest er kunderne i det private, der har brug for denne type assistance. Vi har dog også god erfaring som samarbejdspartner for offentlige institutioner, erhvervslivet og boligforeninger.
Der er klare fordele ved at vælge et mindre elektriker firma, uanset om det er til privat eller erhverv. Vi er nemme at få fat på og vi er altid til at tale med.
Står du og skal bruge en elektriker i Hellerup, Østerbro, Valby eller Gentofte, så er Autoriseret El-Installatør Preben Aisen ApS en oplagt samarbejdspartner.

Bestil en elektriker til Gentofte, Hellerup, Østerbro og Valby

Ring til os på telefon 35 37 69 90 – så giver vi dig et godt tilbud på din opgave.
Hvad enten du har brug for os på Østerbro, Gentofte, Hellerup eller Valby, så kommer vi naturligvis gerne ud til dig.