Elektriker

Med en central placering midt i København, kører vi ud til vores mange kunder i hele københavnsområdet. Vi har glade og tilfredse kunder inde midt i København og i bl.a. Charlottenlund og Vanløse.
Vil du have et uforpligtende tilbud fra en erfaren og dygtig elektriker? Så ring til os på telefon 35 37 69 90 og få et godt tilbud på din opgave!

Vi klarer alle former for elopgaver

Vores brede erfaring inden for elektrikerfaget gør, at vi kan løse stort set alle opgaver inden for elinstallation. Dette kan være de mindre opgaver, som typisk er hos private i deres hjem. Vi fungerer dog også som samarbejdspartner for organisationer såsom boligforeninger, erhvervslivet og offentlige institutioner.

Vi servicerer både private og erhverv og vores tilgang til opgaverne er den samme. Alle elopgaver løses både effektivt og professionelt. Tilfredse kunder er nu engang den bedste reference.

Elektriker med fokus på tilfredse kunder

Den høje grad af kundetilfredshed er hele grundlaget for vores virksomhed. Det forstår vi, og det respekterer vi. Alle vores kunder møder derfor altid en kundeorienteret elektriker, med fokus på at løse opgaven til din fulde tilfredshed.

Står du derfor og skal bruge en elektriker i Vanløse, Charlottenlund eller i en af de andre dele af København, så kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

40 års erfaring med elarbejde

Igennem mere end 40 år har vi løst opgaver inden for dataanlæg, elanlæg og teleanlæg for vores kunder. For at sikre et højt serviceniveau og høj kvalitet, arbejder vi efter nogle få, enkle retningslinjer:

  • Ærlighed – over for vores kunder og over for os selv
  • Tillid – vi viser tillid til kunderne og vi opfører os, så kunderne får tillid til os
  • Ansvarlighed – vi overholder alle aftaler og de gældende regler for autoriseret elinstallationsarbejde
  • Garanti – ethvert stykke arbejde garanteres udført af nogle af branchens mest kompetente og professionelle elinstallatører

Bestil en elektriker Vanløse eller Charlottenlund 

Hvis du vil have et tilbud på din elinstallationsopgave, så ring til os på telefon 35 37 69 90 og tag en snak med os. Vi står klar til at give dig et uforpligtende tilbud.